Is AbuDhabi-Co.com Zwendel of Echt?

Ik interesseerde om meer informatie over de nieuwe V.A.E HYIP te kennen. Dit HYIP heeft een naam Abu Dhabi-Co met domeinnaam abudhabi-co.com. Ik weet werkelijk en begrijp wat de wereld van HYIP en hoe te van de arena van de Investering te winnen HYIP is. De tijd is de sleutel, geeft niet en neemt nooit als probleem: volkomen of lig of niet, zwendel, echt bedrijf of vervalsing. Niettemin, maak ik een woonplaats meer informatie over dit HYIP willen kennen en wie eigenlijk Abudhabi-co.com?

O.K. ..... neem een blik bij Abudhabi-co.com ' s- website


Eigenschappen Abu Dhabi-Co
Sterke Bescherming DDoS
Beveilig SSL met 256 bits
Specifieke Server
De Servers van Co DNS van Abu Dhabi
Echte Details Whois
De stabiele Hoge en Lage plannen van de winstinvestering - zeer riskant en met lage risico's
Echt Bedrijf
24/7 Steun
Directe Automatische Betalingen
Het bureau bezoekt Beschikbaar
Wij keuren wereldwijd investeerders goed
Het grote Fonds van de Reserve
Echte Investeerders
Engelse Website voor een meer globaal publiek

www.abudhabi-co.com gebruikt een ongeldige configuratie voor veiligheidscertificaat. De website heeft een fout voor veiligheidscertificaat: Kon geen certificaat om onbekende redenen verifiëren, website die door een onbekend gezag wordt verklaard.

Hoe ongeveer de echte whoisdetails is echt dat? Echte bedrijf en bureau beschikbare bezoeken. Niet is het? Ik ben niet zeker.

De Naam van het domein: Abu Dhabi-CO.COM

Registrant:
Het Bedrijf van de Investeringen van Abu Dhabi Etd.
Ali van Fawaz Al Jowdar (admin@abudhabi-co.com)
Al Ghaith de 5de Verdieping van de Toren van de Holding
De Weg van de luchthaven
Al Maktoum van Saeed van de Bak van Rashid Straat 2
Abu Dhabi, Na
VE
Tel. +971.97124146760

De Datum van de verwezenlijking: 21-augustus-2008
Vervaldatum: 21-augustus-2009

De servers van het domein in vermelde orde:
ns2.abudhabi-co.com
ns1.abudhabi-co.com

zo ..... wordt Abu Dhabi-co.com ontvangen op een specifieke (ware) server
IP Adres: 72.52.171.56
IP Plaats: Verenigde Staten - Michigan - Lansing - Liquid Web Inc

AbuDhabiCo weigert vaak en weg blijvend voor bureaubezoek en verklarend voor dat gegeven is whois niet hun gegeven. Dit is het feit, hoe de gekomen grote firma geen telephonical dienst? heeft. Zij saids hebben echte whoisdetails maar zij saids ook als telefoon geen reeds geschreven bij whoisgegevens zijn niet hun telefoon nr. U kunt dat hier lezen

Ik ben zeker, zijn zij geen echt bedrijf. Wat is uw advies over dat? gelieve te schrijven hier uw advies en uw commentaar. HYIPNews kopiërt dit artikel niet, tevreden!

Deel en geniet van: Deze pictogrammen verbinden met sociale bookmarking plaatsen waar de lezers nieuwe Web-pagina's delen en kunnen ontdekken.
  • blinkbits
  • BlinkList
  • blogmarks
  • connotea
  • del.icio.us
  • De.lirio.us
  • digg
  • Fark
  • feedmelinks
  • Vouw op
  • LinkaGoGo
  • Ma.gnolia
  • NewsVine
  • Netvouz
  • RawSugar
  • Reddit
  • scuttle
  • Schaduwen
  • Simpy
  • Smarking
  • Spurl
  • TailRank
  • Wists
  • YahooMyWeb
Recentste Post van Elke Categorie

3 de reacties op is AbuDhabi-Co.com Zwendel of Echt?


Hoogste 5 Commenters in Onze Blog
  1. LenoLimBiroge: 95
  2. BupeReatt: 34
  3. Pramudita: 12
  4. gallMimaObell: 12
  5. Melissa: 10

U kunt aan het voer RSS voor commentaren op deze post intekenen. U kunt ook op deze post direct in uw weblog antwoorden, en uit TrackBack URI voordeel halen om uw antwoord in deze post te registreren.

  1. Co van Abu Dhabi - Abudhabi-co.com het Onderzoek zegt:

    Het gebruiken van WordPress WordPress 2.2.3


    [] De Zwendel is Abu Dhabi van Co (abdhabi-co.com) of Echt? []

  2. Abudhabi-co.com het Onderzoek op HYIP.Talks-UK.com zegt:

    Het gebruiken van WordPress WordPress 2.2.1


    [] Na het lezen van dit onderzoek, is er een aanwijzing dat abudhabi-co.com gebeëindigde someday zwendel zal. Aangezien zij weigeren om de mensen hun echte bedrijfgegevens te tonen, omdat ik denk zijn er geen dergelijke gegevensaka geen echt bedrijf. []

  3. John zegt:

    Het gebruiken van Firefox Firefox 3.0.1 op Vensters het Uitzicht van Vensters


    Geen HYIP duurt voor altijd. Het ding dat dit programma het gaan voor het heeft is dat het wat dure reclame heeft gekocht, heeft het niets maar betaalde posten (veel van geverifiërd hen), betalen zij momenteel de hogere tarieven (ik werd betaald een 105% winst en mijn belangrijkste rug).

    Elke HYIP ligt en elke HYIP die eist worden geregistreerd ligt of heeft een $15 document bedrijf. Of zij of niet betalen, en hoe zij zich geadverteerd is een betere aanwijzing.

    Uw bewijsmateriaal is hierboven grotendeels gebaseerd op toeval. Zouden zij hun eigen foto van Fawaz moeten nemen? Kan niet Fawaz verantwoordelijk voor veelvoudige bedrijven en projecten zijn? Zo wat als het telefoonaantal gelijkaardig is - is het op het zelfde landnummer? Kunnen niet zij in een bureaugebouw met andere ondernemingen worden gevestigd? Welk soort handtekening hoopte u voor? Als fawaz een lid van ADIH is, houdt het dat hij steek andere beleggingsmaatschappijen bezit - hij is niet beperkt tot ADIH. ADIC is de Beleggingsmaatschappij van Abu Dhabi. Dit programma is de Beleggingsmaatschappij van Abu Dhabi, Ltd. Zij proberen niet beweren te zijn hen.

    Datum: het 02:00 van 9/1/2008
    Partij: 5260004
    Bedrag: $372.53
    Memorandum: Gerijpte investering - Co van Abu Dhabi

Verlaat een commentaar

De lijn en de paragraaf breken automatisch, e-mail nooit getoond adres, toegestaan HTML: <a href= "" title= "" > <abbr title= "" > <acronym title= "" > <b> <blockquote cite= "" > <code> <em> <i> <strike> <strong>


Het Beeld van de controle

Gelieve te typen de brieven u in het beeld ziet.