Is AbuDhabi-Co.com Scam of Real?

Investor door Gold op 29 augustus 2008

Ik geïnteresseerd om meer informatie over de nieuwe VAE HYIP weten. Dit HYIP hebben een naam Abudhabi-Co met abudhabi domeinnaam-co.com. Ik echt weten en begrijpen wat er HYIPâ € ™ s wereld en hoe om te winnen van HYIP Investment arena. De tijd is de sleutel, donâ € ™ t zorg en nooit als probleem: of ronduit liegen, oplichting of niet, echt bedrijf of nep. Toch maak ik een woning te willen meer informatie over dit HYIP weten en die daadwerkelijk Abudhabi-co.com?

OKA € | .. neem een kijkje op Abudhabi-co.com â € ™ s website

Abudhabi-Co Features
Sterke DDoS Protection
Beveiligde 256-bit SSL
Dedicated Server
Abu Dhabi Co DNS-servers
Real Whois Details
Stabiel Hoge en Lage winst investeringsplannen - hoog risico en laag risico
Real Company
24 / 7 Support
Direct Automatische betalingen
Office Bezoeken Beschikbaar
Wij accepteren beleggers wereldwijd
Grote Reserve Fund
Real Investors
Engels Website voor een meer mondiaal publiek

www.abudhabi-co.com maakt gebruik van een ongeldige configuratie voor veiligheid certificaat. Website een fout hebben voor de veiligheid certificaat: Kan geen certificaat te controleren om onbekende redenen, website gecertificeerd door een onbekende instantie.

Hoe zit het â € œreal whois detailsâ € is dat echt? Real bedrijf en kantoor bezoeken beschikbaar. ISNA € ™ t it? Iâ € ™ m niet zeker.

Domain Name: ABUDHABI-CO.COM

Registrant
Abu Dhabi Investments Company-ETD.
Fawaz Ali Al Jowdar (admin@abudhabi-co.com)
Al Ghaith Holding Tower-5th Floor
Airport Road
Rashid Bin Saeed Al Maktoum Street 2
Abu Dhabi, NA
AE
Tel. +971,97124146760

Creation Date: 21-Aug-2008
Vervaldatum: 21-aug-2009

Domain servers in genoemde volgorde:
ns2.abudhabi-co.com
ns1.abudhabi-co.com

soa € | .. abudhabi-co.com wordt gehost op een dedicated server (waar)
IP adres: 72.52.171.56
IP Location: Verenigde Staten - Michigan - Lansing - Liquid Web Inc

AbuDhabiCo vaak weigert en weg te blijven voor het kantoor te bezoeken en te verklaren dat de gegevens voor de whois is niet hun gegevens. Dit is het feit, hoe komt het grote bedrijf geen telefoonzone service?. Ze saids echte whois informatie maar ze saids ook als de telefoon niet. al geschreven WHOIS gegevens is niet hun telefoon niet. U kunt lezen dat hier

Iâ € ™ weet zeker, zijn ze niet echt bedrijf. Wat is uw mening daarover? schrijf dan uw mening en uw commentaar hier. HYIPNews donâ € ™ t kopie dit artikel, please!

Gebruik de sociale onderstaande knoppen toe te voegen op uw favoriete sociale sites om de nieuwste updates. Niet zeker over deze opties? Meer weten over RSS en sociale bookmarking
  • Share / Bookmark

Binnenkomen Zoektocht Voorwaarden voor het artikel:

  • genie fondsen scam
  • panamoney scam
  • genie fonds scam
  • niet kan worden geverifieerd certificaat om onbekende redenen
  • Abu Dhabi HYIP
  • Abu Dhabi scam
  • Abu Dhabi HYIP co
  • genie fonds is oplichterij
  • investeringsmogelijkheden in Abu Dhabi HYIP
  • echte HYIP

comment… read it below or add one } (1 comment ... read it hieronder of add one)

January 22, 2009 at 9:30 pm 1 Dubai Travel Deals 22 januari 2009 om 9:30 pm

Als ze niet krijgt u een telefoonnummer, zou ik niet vertrouw ze met geld. Dat is een vrij standaard regel in de hele wereld, in Abu Dhabi of elders. Het is altijd het beste om op de veilige kant!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Vorige post:

Volgende post: