Swisscashguide.com - SwissCashâ € ™ s nieuwe website?

door Gold Investor op 1 september 2007

Wie is Swisscashguide.com? swisscashguide.com is een echte tijdelijke locatie van Swisscash.net of gewoon een andere valse Swisscashâ € ™ s website?.

Als swisscashguide.com echt is, dan lijkt het erop dat Swisscash zelfs niet kunnen permitteren een dedicated server, omdat het IP-adres die zij gebruikt door swisscashguide.com (66.232.22.18) wordt gedeeld met 554 verschillende locaties.

Controleer http://www.domaintools.com/reverse-ip/ met dat IP-adres

Hier zijn enkele andere sites die gebruik maken van hetzelfde IP.

Vahenijada.org
Queensleycapital.com
E-saeed.com

Alle keren naar hetzelfde IP. Het gaat om aan te tonen dat het is gewoon een shared hosting account.

Alle websites worden gehost op http://www.kensoft.net, zie je dat wanneer u een Whois op deze zogenaamd nieuwe website.

Aangezien het niet een specifiek IP-adres hebben, zou het worden gehost op 3,50 dollar tot $ 8 per maand plan (http://www.kensoft.net/windows_asp_net_hosting.aspx).

Voor een multi-miljard dollar bedrijf en kan zich niet veroorloven de enkele honderden per maand voor een dedicated server en breng alleen onder 10 dollar per maand voor hosting is niet heel veel zeggen over de reputatie van het bedrijf. Waar komt die zogenaamd 100 miljoen dollar gaat, in de valse Mansfield account?

Ook Michael Mansfieldâ € ™ s Engels wordt steeds slecht tot slechtste. Hij werkelijk heel goed Chinees.

Er zijn meer dan een grammaticale fouten. Zie

1 - In 18.Aug.2007 heeft de Mareva afdeling van Interpol geblokkeerd onze serversâ € |

Het moet lezen â € Op 18 augustus 2007 â € | â € wiens stijl is dat?

7 - Onze nieuwe partner ons beloofd om klaar en functioneel tot en met 15 september tot en met dit geweldige werk voort te zetten ten behoeve van SMF.

Zij wil saya € | site is functioneel met 15 september 2007 en niet â € œuntilâ € deze datum.

It's € ™ s nep. Geen database van de handel ID, geen wachtwoord herinnering faciliteit en geen opoortunity aan te melden bij either.Dont inloggen op de site. Waarschijnlijk zijn een Fraude site gebruiken om Steal the Epoints van de Wachten Swisscash Beleggers wereldwijd.

Geplaatst door xcessbiz op

talkgold forum

Gebruik de sociale onderstaande knoppen toe te voegen op uw favoriete sociale sites om de nieuwste updates. Niet zeker over deze opties? Meer weten over RSS en sociale bookmarking
  • Share / Bookmark

Binnenkomen Zoektocht Voorwaarden voor het artikel:

  • swisscashguide
  • www swisscashguide com
  • swisscash website
  • swisscash 2009
  • swisscash com 2009
  • klachten van colinfund HYIP
  • talkgold eeuwigheid inkomen
  • www swisscash2009 com
  • talkgold swisscash
  • swisscash login

Laat een bericht achter

Vorige post:

Volgende post: