• Kontaktujte nás

Swisscash je HYIPMonitor?

od Gold Investor dňa 08.2.2007

Bol som prekvapený, keď sa snažil k návšteve jednej z dobre známych a slávnych HYIP monitor http://hyipmonitor.com, náhle, že bola otvorená bola swisscash.Biz. Áno, ak by zadajte adresu URL známe monitor HYIPMonitor.Com do svojho prehliadača, získate presmerovať na http://swisscash.biz.

Aký význam z tohto? sú hyipmonitor a swisscash naozaj bola v 1 miesto hosting, alebo swisscash a hyipmonitor bol vo vlastníctve niekoho, kto bol rovnaký?.

Tento obsah zlomené (sorry)

Odoberať e-mailom získať najnovšie aktualizácie

Zadajte svoj e-mailovú adresu:

Dodané FeedBurner

Vchádzajúce Hľadať článku:

  • genius fondy podvod
  • www swisscash com
  • swisscash prihlasovacej stránke
  • genius fond je podvod
  • cash tanker HYIP
  • miesto: HYIP pramudita com
  • swiss cash čistá
  • Švajčiarske fondy genius
  • swisscash com
  • swisscash prihlásení

Zanechať komentár

Predchádzajúci príspevok:

Nasledujúci príspevok: